Forged Lap Joint Loose Flange

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Produk Lap lapis / Loose flange
Ukuranna 1/2 "-24"
Tekanan 150 # -2500 #, PN0.6-PN400,5K-40K
Standar ANSI B16.5, EN1092-1, JIS B2220 jsb.
Tukang tonggong MSS SP 43, ASME B16.9
Bahan Beusi sténless: A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F321, A182F310S, A182F347H, A182F316Ti, 317 / 317L, 904L, 1.4301, 1.4307, 1.4401, 1.4571,1.4541, 254Mo jeung sajabana.
Baja karbon: A105, A350LF2, S235Jr, S275Jr, St37, St45.8, A42CP, A48CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70 jsb.
Stainless steel duplex: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 jeung sajabana
Baja pipa: A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 jsb.
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 jsb.
Paduan Cr-Mo: A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3,15Crmo, jsb.
Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan sareng aerospace; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; gedong kapal; perawatan cai, jst.
Kauntungannana stock siap, waktos pangiriman gancang; sayogi dina sadaya ukuran, khusus; kualitas luhur

Detil produk nunjukkeun

1. Beungeut
raray datar, Radius anu paling penting

2. Kalayan hub atanapi tanpa hub

3.Face finish
Bérés dina nyanghareupan flange diukur salaku Arithmetical Average Roughness Height (AARH). Bérés ditangtukeun ku standar anu dianggo. Salaku conto, ANSI B16.5 nangtoskeun bérésan wajah dina kisaran 125AARH-500AARH (3.2Ra dugi 12.5Ra). Rengse anu sanésna aya saatosna, sapertos 1.6 Ra max, 1.6 / 3.2 Ra, 3.2 / 6.3Ra atanapi 6.3 / 12.5Ra. Kisaran 3.2 / 6.3Ra paling umum.

01

Nyirian sareng ngarangkep

• Unggal lapisan nganggo pilem plastik pikeun ngajagaan permukaan

• Kanggo sadaya stainless steel dikemas ku kasus lapis. Pikeun flange karbon ukuran langkung ageung dibungkus ku palét kayu lapis. Atanapi tiasa dikemas sacara khusus.

• Tanda pangiriman tiasa dilakukeun dina pamundut

• Tanda dina produk tiasa dipahat atanapi dicitak. OEM ditampi.

Pamariksaan

• Ujian UT

• Tes PT

• Tés MT

• Tés dimensi

Sateuacan pangiriman, tim QC kami bakal ngatur tés NDT sareng pamariksaan dimensi.Ogé nampi TPI (pamariksaan pihak katilu).

Prosés produksi

1. Pilih bahan baku Asli 2. Motong bahan baku 3. Pra-manaskeun
4. ngajalin 5. Perlakuan panas 6. Mesin kasar
7. Pangeboran 8. Mesin halus 9. Nyirian
10. Pamariksaan 11. Pakét 12. Pangiriman

  • Saméméhna:
  • Teras: