Cap Pipa Baja Bodas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Ngaran Produk Pipa cap 2
Ukuranna 1/2 "-60" seamless, 60 "-110" dilas
Standar ANSI B16.9, EN10253-4, DIN2617, GOST17379, JIS B2313, MSS SP 75, jsb.
Kandel témbok SCH5S, SCH10, SCH10S, STD, XS, SCH40S, SCH80S, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS, disesuaikan sareng sajabana.
Tungtung Bevel tungtung / BE / butut
Beungeut acar, keusik ngagulung, digosok, kaca spion sareng sajabana
Bahan Beusi sténless: A403 WP304 / 304L, A403 WP316 / 316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L,1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541, 254Mo jeung sajabana
Stainless steel duplex: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 jeung sajabana
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 jsb.
Aplikasi Industri petrokimia; industri penerbangan sareng aerospace; industri farmasi, knalpot gas; pembangkit listrik; ngawangun kapal; pangubaran cai, jsb.
Kauntungannana stock siap, waktos pangiriman gancang; sayogi dina sadaya ukuran, khusus; kualitas luhur

Poto lengkep

1. Bevel tungtung sakumaha per ANSI B16.25.
2. Gosok kasar heula sateuacan keusik ngagulung, teras permukaanna bakal langkung rata
3. Tanpa laminasi sareng retakan
4. Tanpa aya perbaikan las
5. Perawatan permukaan tiasa diasinan, keusik ngagulung, matt réngsé, kaca spion. Pastina, hargana béda. Pikeun rujukan anjeun, permukaan rolling pasir anu pang populerna. Harga pikeun gulung keusik cocog pikeun kaseueuran palanggan.

Pamariksaan

1. Ukuran dimensi, sadayana dina kasabaran standar.
2. Kasabaran ketebalan: +/- 12.5%, atanapi dina pamundut anjeun
3. PMI
4. PT, UT, Tés sinar-X
5. Narima inspeksi pihak katilu
6. Pasokan MTC, sertipikat EN10204 3.1 / 3.2, NACE
7. latihan ASTM A262 E

01905081832315

01905081832315

Nyirian

Rupa-rupa padamelan nyirian tiasa dumasar kana pamundut anjeun. Kami nampi tandana LOGO anjeun.

01905081832315

01905081832315

Bungkusan & Pengiriman

1. Dipak ku kotak lapis atanapi palét lapis

2. kami bakal nempatkeun daptar bungkus dina unggal bungkus

3. kami bakal nempatkeun markings pengiriman barang dina unggal pakét. Kecap nyirian dumasar kana pamundut anjeun.

4. Sadaya bahan bungkus kai bébas tina fumigasi

 

01905081832315

Naha milih urang

CZIT GROUP (3 pabrik, 300 + pagawé, 200 + palanggan, 19+ taun pangalaman):

CZ It Development Co., Ltd Ti saprak 2016

Kelengkapan Pipa Hebei Cangfeng, Czit, Ti saprak 1999

Xiangyuan Forging, Czit, Ti saprak 2000

Wenzhou Haibo Flensa, Czit, Ti saprak 2000


  • Saméméhna:
  • Teras: