• ngeunaan11

saha urang

Ngeunaanus

wilujeng sumping

Langkung 20 taun pangalaman produksi.Produk kami tiasa nawiskeun pipa baja, fittings pipe bw, fittings ngajalin, flanges ngajalin, valves industri.Bolts & kacangan, sarta gaskets.Bahan tiasa baja karbon, stainless steel, baja alloy Cr-Mo, inconel, alloy incoloy, baja karbon suhu low, jeung saterusna.Kami hoyong nawiskeun sadayana pakét proyék anjeun, pikeun ngabantosan anjeun ngahémat biaya sareng langkung gampang diimpor.

Lapang Aplikasi

Flanges na fittings pipe dipaké dina loba widang béda, kayaning transportasi minyak, gas alam, cai, jsb Aya loba jenis sarta wangun flanges na fittings pipe, sarta bahan maranéhanana ogé diversified nurutkeun jenis cairan sarta lingkungan pamakéan (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, baja alloy tinggi, baja non-ferrous, jsb).

nempo leuwih
  • tig (3)
  • tig (8)
  • tig (2)