• 20

Ti 2008, urang mimiti ngekspor bahan pipa sareng ngalayanan palanggan internasional. Produk urang tiasa nawiskeun pipa waja, bw fittings fittings, fittings palsu, flanges palsu, valves industri. Bolts & kacang, sareng gasket. Bahanna tiasa baja karbon, stainless steel, baja paduan Cr-Mo, inconel, paduan incoloy, baja karbon suhu handap, sareng sajabina. Kami hoyong nawiskeun bungkus proyék anjeun, pikeun ngabantosan anjeun ngahémat biaya sareng langkung gampang diimpor.

Produk Kami

Produk urang tiasa nawiskeun pipa waja, bw fittings fittings, fittings palsu, flanges palsu, valves industri. Bolts & kacang, sareng gasket. Bahanna tiasa baja karbon, stainless steel, baja paduan Cr-Mo, inconel, paduan incoloy, baja karbon suhu handap, sareng sajabina.

tingali langkung
  • timg (3)
  • timg (8)
  • timg (2)