Forged Slip On Flange

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Porduct Dieunakeun dina flange
Ukuranna 1/2 "-110"
Tekanan 150 # -2500 #, PN0.6-PN400,5K-40K, API 2000-15000
Standar ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, jsb.
Kandel témbok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS sareng sajabana.
Bahan Beusi sténless: A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F321, A182F310S, A182F347H, A182F316Ti, 317 / 317L, 904L, 1.4301, 1.4307, 1.4401, 1.4571,1.4541, 254Mo jeung sajabana.
Baja karbon: A105, A350LF2, S235Jr, S275Jr, St37, St45.8, A42CP, A48CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70 jsb.
Stainless steel duplex: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 jeung sajabana
Baja pipa: A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 jsb.
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 jsb.
Paduan Cr-Mo: A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3,15Crmo, jsb.
Aplikasi Industri petrokimia, industri aeroangkasa; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; gedong kapal; pangobatan cai, jsb.
Kauntungannana stock siap, waktos pangiriman gancang; sayogi dina sadaya ukuran, khusus; kualitas luhur

slip on flange

Detil produk nunjukkeun

1. Beungeut
Tiasa diangkat raray (RF), full face (FF), Ring joint (RTJ), Alur, Tongueut, atanapi khusus.

2. Dieunakeun nganggo hub, las datar. Ogé tiasa nawiskeun slip on tanpa hub.

3. CNC rupa réngsé
Rengse raray: Rengse dina nyanghareupan flange diukur salaku Arithmetical Average Roughness Height (AARH). Bérés ditangtukeun ku standar anu dianggo. Salaku conto, ANSI B16.5 nangtoskeun bérésan wajah dina kisaran 125AARH-500AARH (3.2Ra dugi 12.5Ra). Rengse anu sanésna aya saatosna, sapertos 1.6 Ra max, 1.6 / 3.2 Ra, 3.2 / 6.3Ra atanapi 6.3 / 12.5Ra. Kisaran 3.2 / 6.3Ra paling umum.

Nyirian sareng ngarangkep

• Unggal lapisan nganggo pilem plastik pikeun ngajagaan permukaan

• Kanggo sadaya stainless steel dikemas ku kasus lapis. Pikeun flange karbon ukuran langkung ageung dibungkus ku palét kayu lapis. Atanapi tiasa dikemas sacara khusus.

• Tanda pangiriman tiasa dilakukeun dina pamundut

• Tanda dina produk tiasa dipahat atanapi dicitak. OEM ditampi.

Pamariksaan

• Ujian UT

• Tes PT

• Tés MT

• Tés dimensi

Sateuacan pangiriman, tim QC kami bakal ngatur tés NDT sareng pamariksaan dimensi.Ogé nampi TPI (pamariksaan pihak katilu).

Kasus kerja sama

Proyék ti Thailand, 24 "slip on flensa dianggo dina Téknik Kotamadya.

A105 24 INCH sorf forged Slip on Forging Steel FlangeA105 24 INCH sorf forged Slip on Forging Steel Flange

A105 24 INCH sorf forged Slip on Forging Steel Flange

A105 24 INCH sorf forged Slip on Forging Steel Flange


  • Saméméhna:
  • Teras: