FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun Formulir e, Sertipikat asal?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun.

Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun faktur sareng CO sareng kamar dagang?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun.

Q: Naha anjeun tiasa nampi L / C ditunda 30, 60, 90 dinten?

A: Urang tiasa.

Q: Naha anjeun tiasa nampi pamayaran O / A?

A: Urang tiasa.

Q: Dupi anjeun nyayogikeun conto?

A: Leres, sababaraha sampel gratis.

Q: Dupi anjeun tiasa sumping ka pabrik anjeun?

A: Leres, leres. Wilujeng sumping.

Q: Dupi anjeun mariksa barang sateuacan kiriman?

A: Leres, leres. Wilujeng sumping di pabrik urang mariksa barangna. Ogé nampi pamariksaan pihak katilu, sapertos SGS, TUV, BV jsb.

Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun sertipikat MTC, EN10204 3.1 / 3.2?

A: Leres, leres. urang tiasa.

Q: Naha anjeun ngagaduhan ISO

A: Leres, urang gaduh.

Q: Dupi anjeun nampi OEM?

A: Leres, urang tiasa.

Q: Naha anjeun tiasa nampi nyirian LOGO kami?

A: Leres, urang tiasa.

Q: Naon MOQ anjeun?

A: 1 pcs pikeun fittings standar sareng flensa.

Q: Naha anjeun tiasa ngadukung mendesain sistem pipa kami?

A: Leres, kami hoyong pasangan anjeun sareng insinyur kami bakal ngabantosan.

T: Naha anjeun tiasa nawiskeun lambaran data sareng gambar?

A: Leres, urang tiasa.

T: Naha anjeun tiasa ngirim ku maskapai atanapi maskapai?

A: Leres, urang tiasa. Sareng kami ogé tiasa ngirim ku karéta.

Q: Dupi anjeun ngagabungkeun urutan anjeun sareng pemasok anu sanés? Teras kapal babarengan?

A: Leres, urang tiasa. Kami hoyong ngabantosan anjeun ngirim babarengan pikeun ngahémat waktos sareng artos anjeun

T: Naha anjeun tiasa nyingkat waktos pangiriman?

A: Upami sangat mendesak, punten mastikeun ku penjualan. Kami hoyong ngatur waktos tambahan pikeun anjeun.

Q: Naha anjeun tiasa nyirian dina pakét sakumaha IPPC?

A: Leres, urang tiasa.

Q: Naha anjeun tiasa nyirian "MADE IN CHINA" dina produk sareng pengepakan?

A: Leres, urang tiasa.

T: Naha anjeun tiasa nyayogikeun produk semi-réngsé?

A: Leres, urang tiasa.

Q: Urang peryogi sababaraha lembar conto tés pikeun tiap nomer panas, Naha anjeun tiasa nyayogikeun?

A: Leres, urang tiasa.

Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan perlakuan panas?

A: Leres, urang tiasa.

Hoyong damel sareng urang?